Повернутися до звичайного режиму

тиждень англ.мови

/Files/images/IMG_20171214_091808.jpg /Files/images/DSCN5100.JPG/Files/images/IMG_20171214_093926.jpg

Із метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів у період із 11 по 15 грудня 2017 року у Плугатарській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів вчителями англійської мови Демченко В.Г. та Постол Л.М. був проведений Тиждень англійської мови. Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й з елементами країнознавства.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Протягом тижня були проведені такі заходи:

У понеділок 11.122017 відбулася загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня англійської мови. На ній було оголошено план заходів на тиждень. Учням 8-11 кл. було запропоновано перегляд фільму «Чудовий світ Великобританії»

У вівторок 12.12.2017 було проведено конкурс малюнків

“My favorite English letter” для учнів 1-2 кл. Потім було запропоновано учням 1-4 кл.перегляд мультфільмів на англійській мові.

І завершився цей день письмовим конкурсом «Кращий знавець граматики»8-11 кл

У середу 13 .12.2017 відбулося інтелектуальне шоу “Цікава англійська”для учнів 5-7 кл.

Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.Потім було проведено конкурс ілюстрації до казок «In the World of Fairy Tails»серед учнів 2-3 кл.

У четвер 14.12.2017 була проведена експозиція учнівських стінгазет, плакатів, малюнків “English is All Over the World” 1-11 кл. А також було запропоновано конкурс «Who knows English better?»8-11 кл.

У п’ятницю 11.12.2017 серед учнів 2-4 кл. було проведено змагання-подорож «ABC land» та презентація проектів „English cities”9-11 кл. Також у цей день були підведені підсумки проведення Тижня англійської мови та відзначені найактивніші учні.

Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.