Районне методичне об'єднання вчителів трудового навчання

24 cічня2017 року на базі нашої школи відбулося районне методичне об'єднання вчителів трудового навчання. Вчителі відвідали і обговорили відкритий урок в 5 кл проведений вчителем Бовкун І.М.Тема засідання: Розвиток життєвих компетентностей учнів в умовах інноваційного середовища при викладанні трудового навчання.

Наш оберіг ішов із землі,
Коли нас скіфами ще звали,
І талісман той берегли,
І щастя в доленьці шукали.
Ці слова стали епіграфом до уроку ,який провела Ірина Миколаївна : « Народна лялька з тканини як самобутнє явище в побуті та мистецтві українців. Уособлення образу людини в народній ляльці». Урок показав велику самобутність та методичну обізнаність учителя, всі етапи уроку добре продумані, насичені, з вдало підібраною наочністю та різноманітним матеріалом. Багато уваги Ірина Миколаївна приділила різнобічному розвитку учнів, їх мисленню, формуванню навичок творчої самостійної роботи.
Головну увагу у роботі з класом звертала на формування в учнів поваги до культурно – національних, духовних, історичних цінностей України. Учні 5 класу виготовили ляльки -мотанки та подарували гостям.
Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.